2015 Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BİRİNCİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Yerleştirilmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Listesine Ulaşmak için Tıklayınız

– Üniversitemizce Yerleştirilen Yabancı Uyruklu Adaylar İçin Kabul Mektubu

2015 KÜNİB (Kafkasya Üniversiteler Birliği) e-YÖS Sınav Sonuçlarına Göre Yerleştirilmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Listesine Ulaşmak için Tıklayınız

– KÜNİB e-YÖS Sonucuna Göre Yerlesen Yabancı Uyruklu Adaylar İçin Kabul Mektubu

Kişisel Yerleştirme Sonuç Sayfasına Ulaşmak için Tıklayınız (Yerleştirmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Listesinde yer alan bilgiler ile aynı sonuçların kişisel sayfanıza yansıtılmış halidir, ihtiyaç duyulduğu takdirde kabul mektubu niteliğinde kullanılabilir.Sonuç sayfasına erişim için kullanıcı adınız, e-posta adresiniz veya yabancı uyruklu öğrenci numaranız; şifreniz, başvuru esnasında oluşturulan ve size bildirilen şifredir.)

Kayıt Kılavuzuna Ulaşmak için Tıklayınız.

! Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak yerleştirilen adaylardan kaydı yapılmayacaktır, bu durumdaki öğrenciler daha sonra herhangi bir hak iddia edemezler.

! Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday, herhangi bir hak iddia edemez.

! İlanda ve kayıt klavuzunda  güncellemeler olabilmektedir.Bu nedenle belirli aralıklarla  kontrol ediniz.

İlan Son Güncellenme Tarihi: 24.07.2015 / 10:55