2016 DGS Ek Yerleştirme

Arrow Kesin kayıt işlemleri 14-18 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Arrow Kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgilere erişebileceğiniz Kayıt Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Arrow Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız. (İkinci öğretim öğrencilerinin öğrenim ücretlerini yatırmaları için gereklidir. Bu ekran bilgi amaçlıdır. Üniversitemizde Ön kayıt işlemi yapılmamaktadır.)

SmallDot 2016 DGS ile Üniversitemiz programlarına yerleştirip de bütünleme,tek ders,staj vb nedenlerle mezun olamadıkları için kayıt yaptıramayacak önlisans  öğrencileri,kayıt tarihlerinden sonra mezuniyet hakkı elde etmeleri ve  bu durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla 2016-2017 eğitim-öğretim   yılı  bahar yarıyılı başlangıcına kadar kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabileceklerdir.

Dikkat Kesin Kayıt Duyurusunda ve Kesin Kayıt Kılavuzlarında güncellemeler olabilmektedir, bu nedenle belirli aralıklarla lütfen duyuruyu ve kılavuzu kontrol ediniz.