2017 Yabancı Uyruklu Ek Yerleştirme

2017 YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME

Üniversitemizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Seçme, Yerleştirme, Başvuru ve Kayıt Takvimine göre 3. Yerleştirme kesin Kayıt tarihleri olan 21-25 Ağustos 2017 tarihinden sonra boş kalan kontenjanlara daha önce başvuru yapan adaylardan 5-8 Eylül 2017 tarihleri arasında şahsen müracaat alınacaktır.

Söz konusu adayların 5-8 Eylül 2017 tarihleri arasında şahsen Rektörlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, e-mail, faks vb. yollar ile yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Daha önce başvuru yapan adayların müracaatları geçerli olacaktır. Yeni aday başvurusu alınmayacaktır.

Yapılacak yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin kesin kayıtları 18-20 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kesin Kayıt için Gerekli Evrakları öğrenmek için tıklayınız.

Harç Ücretlerini öğrenmek için tıklayınız.