42 Aday Memurumuz Yemin Etti

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan ve aday memurluk döneminde temel eğitimlerini tamamlayan 42 aday memur, yapılan yemin töreninde asli memurluğa adım attı.

Eğitim Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversitemiz Üst Yönetimi, öğretim elemanları ve idari personel katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan törende, aday memurlarımız, Personel Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Remzi Ülker’in okuduğu memurluk andını, Türk bayrağı üzerine el basıp hep birlikte tekrarlayarak yemin ettiler. Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Çapoğlu,  aday memurları asli memurluğa atanmalarından dolayı tebrik edip görevlerinde başarılar diledi.

(EÜ-16.06.2015) – (ET-16.06.2015)