Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp ve Genel Müdür Yardımcısı Altan Fatih Mehan Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarete Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanlığı Tetkik Hakimi Mustafa Selman Çelik, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Adli Yargı Komisyonu Başkanı Oğuz Dik, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Özbay ve Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şafak Narbay da katıldı.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp, bir takım çalışmalar için Erzincan’da bulunduklarını ifade ederek, Üniversitemiz Hukuk Fakültesinin hukuk fakülteleri arasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da, Genel Müdür Ürgüp ve misafir heyetle bir süre sohbet ederek, Üniversitemiz çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.