Akademik Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni

Erzincan Kültür Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Akademik Bilim ve Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.

Eğitim Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, üniversitemiz üst yönetimi, Erzincan Kültür Eğitim Vakfı (EKEV) Başkanı Sadık Ağca, Erzincanlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı (ERSİAD) Yavuz Canikli, öğretim elemanları, EKEV ve ERSİAD üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, EKEV’in eğitime önemli katkıları olduğunu ifade etti. EKEV’in her yıl Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde okuyan 1000 öğrenciye burs verdiğini anımsatan Çapoğlu, “EKEV eğitime verdiği katkılar kapsamında Akademik Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni yapılmaktadır. Ödül alan akademisyenlerimizi tebrik ederim” diye konuştu.

ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canikli ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde geliştirilen her türlü projeye destek vereceklerini ifade etti.

EKEV Başkanı Sadık Ağca ise, EKEV’in kamu yararına çalışan vakıf statüsüne alınacağını belirterek, akademik bilim ve sanat ödüllerini genişletmek istediklerini aktardı. Ağca, “EKEV il vakıfları arasına eğitime en fazla katkı yapan vakıftır. Üniversitemizin kalkınması için vakıf olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Ödül Alanlar

Sanat Alanında:  Doç. Dr. Ersan Çiftçi, Doç. Dr. Orhan Taşkesen. Sosyal Bilimler Alanında: 2’inci Yrd.Dç. Dr. Özkan Daşdemir, 1’inci Doç.Dr. Abdülkadir Gül- Ahmet Akkaya, Sağlık Bilimleri Alanında: 2’inci Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Değirmenci, 1’inci Yrd. Doç. Dr. Arda Işık. Fen bilimleri Alanında: 2’inci. Doç.Dr. Mustafa Korkmaz, 1’inci Prof. Dr. Salih Doğan.

Programın sonunda Rektörümüz tarafından EKEV Başkanı S

adık Ağca’ya hediye takdiminde bulunuldu.