Ankara Erzincanlılar Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinden Rektörümüze Ziyaret

Ankara Erzincanlılar Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Seçen, Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Dernek Başkanı Seçen ile bir süre sohbet etti. Ankara Erzincanlılar Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Seçen de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin “Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi” özülküsü yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’na üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Seçen, Rektörümüze teşekkür plaketi takdiminde bulundu.