Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nejdet AYAZ’dan Rektörümüze Ziyaret.

Çocuk Atletizmi Projesi kapsamında Erzincan’a gelen Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nejdet AYAZ  bu projenin Erzincan’da geliştirilmesi konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi işbirliğinin devamı amacıyla Rektörümüzü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette  AYAZ ,Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü  Volkan Burak MUMCU  ve  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet YAZICI  Çocuk Atletizmi Projesinin geliştirilmesi hususunda Rektör ÇAPOĞLU ile bir süre sohbet ettiler.

Genel Sekreter Nejdet AYAZ Rektörümüz ÇAPOĞLU’na hediye taktim ederken Rektörümüz de AYAZ’a Üniversitemiz hatırası olarak hediye taktim ederek toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.