BESYO’dan “Çocuklar Gülsün Diye” Projesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin katkılarıyla başlatılan “Çocuklar Gülsün Diye” projesinin ilk durağı Çayırlı Harmantepe İlk ve Ortaokulu oldu.

Proje kapsamında ilk olarak Üniversitemiz Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu öğrencileri  ve Öğr. Gör. Sibel Tetik,  Erzincan’ın Çayırlı ilçesine bağlı  Harmantepe İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere hediye verdi. Hediyeleşmenin ardından kurulan çocuk oyunları parkurunda  çocuklar doyasıya eğlendi.

Öğr. Gör . Sibel Tetik de proje ile  maddi durumu yetersiz olan okul ve öğrenciler için; çok istedikleri ve ihtiyaç duydukları malzemelerin onlara birer hediye olarak sunulması amaçlan dığını ve projenin ilk durağında çocukların gülümsemesine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.