Bilimsel Araştırma Çözümleri ve Yazar Semineri

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Elsevier Yayınevi İşbirliği ile  “Bilimsel Araştırma Çözümleri ve Yazar Semineri” düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen programa akademik personel ve lisansüstü eğitim öğrencileri katıldı. Programın ilk oturumunda Türkiye’nin ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bilimsel çıktı ve performans analizi hakkında bilgi veren Elsevier Bölge Direktörü Tayfun Başal, istatistiki bilgilerle üniversitemizin performansı hakkında paylaşımlarda bulundu.

Programın ikinci oturumunda söz alan Elsevier Bölge Kurumsal Pazarlama Müdürü Gamze Keskin, uluslararası makale yazarken dikkat edilmesi gereken unsurları anlatarak katılımcılardan gelen soruları cevapladı.