“Bir Fidan Bir Ağaç, Bir Ağaç Bir Hayat”

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri Tüketici Davranışları dersi kapsamında “Bir Fidan Bir Ağaç, Bir Ağaç Bir Hayat” sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlatarak 300 fidanı toprakla buluşturdular.

Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Sadaklıoğlu’nun organizasyonunda gerçekleştirilen gönüllülük projesi kapsamında Yalnızbağ Yerleşkesinde çeşitli türlerden oluşan 300 fidan toprakla buluştu. Öğrencilerin kendi harçlıklarıyla temin ettikleri fidanların dikim etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversitemiz Üst Yönetimi, Öğretim Elemanları ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, sosyal sorumluluk kapsamında yapılan bu çalışmanın örnek teşkil etmesi gerektiğine vurgu yaparak projede emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

(EÜ-20.04.2016) – (ET-19.04.2016)