Bir Hilal Uğruna Batan Güneşler Anısına

Üniversitemiz  Akademi ve Değerler Kulübü tarafından “Bir Hilal Uğruna Batan Güneşler Anısına” adlı şehitleri anma programı düzenlendi.

Refahiye Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen programa  Refahiye Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Orhan Taşkesen, ilçe kurum amirleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Duygulu anların yaşandığı programa, Akademi Değerler Kulübünün sürekli etkinliklerinden “Kuşaklar Buluşuyor” projesi kapsamında Refahiye Huzurevinden yaşlılar ve yetkililer de katılım sağladı. Programda video görseller, şiir dinletileri yer alırken, programa özel hazırlanan metinler  seslendirildi. 15 Temmuz için hazırlanan “15 Temmuzun Şifreleri” adlı özgün metin ve görsel büyük ilgi topladı.