Dereceye Giren Sporcularımızdan Rektörümüze Ziyaret

Çeşitli spor branşlarında dereceye girerek Üniversitemizi başarıyla temsil eden sporcularımız, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarete Üniversite Takımlar Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Eser Ağgön, Muaythai Antrenörü Selçuk Yener, Cimnastik Antrenörü Süleyman Perçem, Güreş Antrenörü Habip Halepli, Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonu Üniversitemiz Takımı Sporcuları, Cimnastik Şampiyonasında 2. Olan Üniversitemiz Takımı Sporcuları ve Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasında Türkiye 3.’sü olan güreşçimiz İbrahim Özbay katıldı.

Elde edilen başarılardan dolayı takım antrenörlerini ve sporcularımızı tebrik eden Rektörümüz, üniversitemizin bu başarılarla gururlandığını dile getirdi.

Takım antrenörlerine ve sporculara hediye takdiminde bulunan rektörümüz, bu başarıların katlanarak devam etmesini temenni etti.