Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Alparslan Dilsiz Getirildi

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nun uhdesinde bulunun Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevine Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alparslan Dilsiz getirildi.

Fakülte Dekanlığında düzenlenen görev devir-teslim törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Polat, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. T. Abdulkadir Çoban ile Fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, görev devir-teslimi öncesi yaptığı konuşmada, diş hekimliği fakültemizin yeni kurulan bir fakülte olduğunu anımsatarak, fakültenin kuruluşundan bu yana önemli yol kat edildiğini kaydetti. Prof. Dr. Alparslan Dilsiz’in fakülteyi ileriye taşıyacak çalışmalar yapacağına inandığını aktaran Prof. Dr. Çapoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kuruluşlarda yer almak sizleri tarihin sayfalarına taşıyor. Bu aşamada yer alanlar en çok emek verenlerdir, o yüzden çok önemli kişilerdir. Bizler de her zaman sizlerin yanınızda olacağız.”

Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Prof. Dr. Alparslan Dilsiz’e çiçek takdim edip yeni görevinde başarılar diledi.