Doç. Dr. Parlak Almatı’dan Döndü

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nizamettin Parlak, Kazakistan’ın Almatı kentindeki Abay Üniversitesi bünyesinde bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim ve Kültür Merkezinde 18 Mart-30 Haziran 2015 tarihleri arasında koordinatör olarak görev yaptı.

Bu süre zarfında ülkelerimiz ve üniversitelerimiz arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Parlak, sempozyumlara iştirak ederek çeşitli konferanslar verdi. Yabancı Diller Enstitüsünde ders veren Parlak, Almatı’da bulanan diğer üniversitelerde düzenlenen çeşitli toplantılara iştirak ederek, üniversitelerimiz arasındaki işbirliğinin daha da artırılması için çeşitli görüşmeler yaptı.

(EÜ-07.07.2015)