Dumanlı Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Refahiye Kaymakamlığı, Refahiye Belediyesi, Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliği ile “1. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali” düzenlendi.

“Yukarı Ülkenin Yeşil Cennetine Yolculuk” sloganı ile düzenlenen festivale Vali Süleyman Kahraman, Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, il protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Refahiye’nin doğal güzellikleri ile öne çıkan bir yer olduğunu ifade ederek, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Festival kapsamında Milli Dağcı Öğr. Gör. Yılmaz Ünal liderliğinde doğa yürüyüşü, S1 ve S2 klasmanlarında Off-Road yarışları, fotoğraf yarışması, müzik programları, okçuluk ve farklı serbest zaman etkinlikleri gerçekleştirildi.