Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali’nin 6’ncısı Gerçekleştirildi

İlimiz Refahiye ilçesindeki Dumanlı Tabiat Parkında bu yıl 6’ncısı düzenlenen Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Dumanlı Tabiat Parkında düzenlenen festivale; TBMM Eski Başkanı, Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Vali Sayın  Mehmet Makas, 3’üncü Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, ilimiz Milletvekilleri Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, il protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşımız katıldı.

Festivalde Türk bayrağı eşliğinde doğa yürüyüşü ve sonrasında spor branşlarının etkinlikleri, motokros etkinliği, konser ve bir dizi etkinlikler düzenlendi.