Dünya Sanat Günü Karma Resim ve Heykel Sergisi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 10. Yıl etkinlikleri kapsamında 15 Nisan Dünya Sanat Günü münasebetiyle farklı üniversitelerden öğretim elemanlarının da katılımıyla karma resim ve heykel sergisi düzenlendi.

Rektörlük Sanat Galerisinde düzenlenen serginin açılış törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Hüsnü Bahar, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Kurdele kesimi ardından sergiyi gezen protokol, çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Protokole Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı başkanı Yrd. Doç. Hüseyin Öznülüer eşlik etti. Sergide 8 farklı üniversiteden 35 resim ve 6 heykel olmak üzere 41 çalışma yer aldı.

(EÜ-19.04.2016)