ÖĞRETİM ELEMANLARININ DİKKATİNE

29-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Anadolu Üniversitesi 2016-2017 öğretim yılı Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavı için görev tercihleri sayfası açDeğişikliklerin Önizlemesiılmıştır. Sınavda görev almak isteyenler 03 Nisan 2017 tarihi saat 23:30’a kadar sistemden görev talebinde bulunmaları gerekmektedir.

Not: Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları aynı günlerde yapılacağından dolayı karışıklığı önlemek açısından; Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavından görev talep edenlerin, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavı için görev talebinde bulunmamaları önemle rica olunur.

Görevlendirilmeler yapıldıktan sonra görev verilmeyen oturumlar için koordinatörlüğe müracaat edilmesi halinde görevlendirme yapılacaktır.

İl Sınav Yöneticisi