Refahiye MYO E-Raıl Proje Değerlendirme Çalıştayı

Demiryolu Yapım ve İşletim Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin (YOLDER) Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından kabul edilen “e-RAIL” adlı mesleki eğitim projesinin Program Değerlendirme Çalıştayı, Erzincan Hilton  Garden Inn Otel’de gerçekleştirildi.

Üniversitemiz  Refahiye Meslek Yüksek Okulunun ev sahipliği yaptığı toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Refahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Orhan Taşkesen,TCDD Erzincan Gar Müdürü Yusuf Kenan Aydın, YOLDER Yönetim Kurulu Başkanı Özden Polat ,Vossloh Fastening Systems katılımı Vossloh Rail Technologies Ltd. Şti. Ray Yapı Elemanları Fabrikası Genel Müdürü Özgür Özdemir,  teknik uzman ve temsilciler, Refahiye Meslek Yüksekokulu ile Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Raylı Sistem Bölümü yönetici, öğretmen ve öğrencileri katıldı.