Eczacılık Fakültesi “Kariyerimin Kontrolü Bende” Kongresine Ev Sahipliği Yapacak

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesinin ev sahipliğinde 19-22 Nisan tarihleri arasında “Kariyerimin Kontrolü Bende” kişisel gençlik kongresi düzenlenecek.

Kongre öncesi Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversitemiz Üst Yönetimi ve öğretim elemanlarının katılımlarıyla tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Kongrenin amacı hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler veren Rektörümüz, kongrenin önemine değindi.

Bilim İlaç Toplum Gönülleri tarafından yürütülen, Anadolu’daki üniversitelerde eğitim alan gençlerin, kariyerlerine bir adım önde başlamalarına destek olmak amacıyla gönüllülük temelinde tasarlanmış örnek bir proje olan “Kariyerimin Kontrolü Bende”, ülkemizin en büyük gelişim kongresi olma özelliğini taşıyor. Öğrencilerin kariyer planlamasına da yardımcı olan proje kapsamında öğrencilere büyük şirketlerde staj yapma imkânı da veriliyor.