Eczacılık Fakültesi Öğrencilerinden 4 TÜBİTAK 2209-A Projesi

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğrencilerinden 4 proje önerisi 2018  TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği kapsamında destek almaya hak kazandı.

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacı ile yapılan  TÜBİTAK 2209-A 2018 birinci dönem  başvuru sonuçlarına göre Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Sümeyra Tuna Yıldırım’ın danışmanlığında 5. sınıf öğrencilerinden Ersel Aydemir ve Musa İlker Güven ile Biyokimya Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Cüneyt Türkeş’in danışmanlığında yürütüğü Mustafa Alp ve Vedat Aslan’ın projeleri TÜBİTAK 2209-A projeleri olarak kabul edildi.

Öğrencileri  bu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.