Eğitim Fakültesinden Çanakkale Destanı Oratoryosu

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yaylı Çalgılar Orkestrası ve Çok Sesli Korosu tarafından  “Çanakkale Destanı Oratoryosu” düzenlendi.

Erzincan İl Kültür Müdürlüğü Tiyatro Salonunda düzenlenen programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversitemiz yönetimi, kamu kuruluş müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Çanakkale Zaferinin 101. Yıl dönümü münasebetiyle Doç. Dr. Ersan Çiftçi yönetiminde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Yaylı Çalgılar Orkestrası ve Çok Sesli Korosu tarafından gerçekleşen Oratoryo’da Anadolumuza ait birbirinden güzel eserler seslendirildi. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan program, Vali Süleyman Kahraman’ın Doç. Dr. Ersan Çiftçi’ye çiçek takdimi ile son buldu.