İİBF’de “1000 Kitap 1 Seminer Etkinliği” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Bilinçli Gençler Kulübü tarafından  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon dersi kapsamında Bursa’da faaliyet gösteren Minteks şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özkan İrman’ın konuşmacı olarak katılımıyla bir seminer gerçekleştirildi.

Seminerde İmran’ın kariyer, iş ve yaşam tecrübesi konuşmasının ardından İrman’a teşekkür belgelerini İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat Yıldırım ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Halit Demir takdim etti. Öğrencilerimizin ilgisinin yüksek olduğu seminer sonrasında ise Özkan’ın kendi yazmış olduğu 6 farklı kitaptan toplamda 1000 adet kitap öğrencilere hediye edildi. Etkinlik sonrasında kitaplara yönelik imza töreni gerçekleştirildi. Tören sonrasında üniversitemiz Sosyal Tesisi’ndeki sergi gezilerek bir adet tablo konuşmacıya hediye edildi.   Bilinçli Gençler Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Muhammet Negiz, derslerde anlatılan teorik bilginin gerçek hayatta yansımalarını iş dünyasından gelen konuşmacılar aracılığı ile öğrencilere aktarmanın çok önemli olduğunu ifade ederek konuşmacı ve öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.