“Kalite Güvence Sistemi ve Dış Paydaşlar” Toplantısı

Üniversitemizde Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliği kapsamında “Kalite Güvence Sistemi ve Dış Paydaşlar”  toplantısı düzenlendi.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Özel, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörü Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, KOSGEB Erzincan Hizmet Merkezi Müdürü Semra Öztürk Boroğlu,  Kamu Kurum müdürleri ve çeşitli  kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Erzincan’da yapılan çalıştaylar aracılığı ile paydaşların Üniversitemizde yürütülen araştırma-geliştirme faaliyetlerine katılımının sağlanması ön plana çıkarken, paydaşlara üniversitemizde yürütülen araştırma-geliştirme faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi verildi.

Toplantıda son olarak katılımın sürekliliğinin sağlanması amacıyla toplantıların düzenli olarak yapılması yönünde görüş bildirildi.