Kayak Yarışmasında İlk 3’e Giren Sporcularımızdan Rektörümüze Ziyaret

7 Ocak 2017 tarihinde Dağcılık Federasyonunun(TDF) Ergan Dağında düzenlediği Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonasında ilk 3’e damga vuran sporcularımız Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarete Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı Milli Takım Antrerönörü ve Takım Koçu Öğr. Gör. Yılmaz Ünal, Şampiyona 1.’si Aykut Taşçı, Şampiyona 2.’si Ali Yiğit ve Şampiyona 3.’sü Ali Osma katıldı.

Ziyaretçilerle bir süre sohbet eden Rektörümüz, elde edilen başarının önemine vurgu yaparak, sporcuların Üniversitemizi ve Erzincan’ı en iyi şekilde temsil ettiğine dikkati çekti.

Takım Antrenörü ve Koçu Öğr. Gör. Yılmaz Ünal da, desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’na teşekkürlerini iletirken, 10-12 Şubat tarihleri arasında Ergan Dağında düzenlenecek olan ve ülkemizin ilk defa ev sahipliğini yapacağı Ergan Dağ Kayağı Dünya Kupası Yarışmasında derece yapmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Rektörümüz, takım sporcularına hediye takdiminde bulundu.