Kazak Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz ve Kazakistan’da bulunan üniversiteler arasında yapılan öğrenci değişim programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Seidaliyeva Ailgerim’in de katıldığı ziyarete Dede Korkut Üniversitesi, Kızılordu Devlet Üniversitesi, Al Farabi Üniversitesi ve Kazak Milli Üniversitesi öğrencileri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğrencilere “Hoşgeldiniz” diyerek, Kazak öğrencilerin Türkiye ve Kazakistan arasında kültür elçisi görevi yapacağını ifade etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektörümüze ziyaretin sonunda öğrenciler tarafından hediye takdiminde bulunuldu.