Kemah MYO’ dan Assistt Ziyareti

Üniversitemiz Kemah Meslek Yüksekokulu tarafından Çağrı Merkezi Hizmetleri  Programı  öğrencilerine Assistt Erzincan Lokasyonunda eğitim gezisi düzenlendi.

Assistt İnsan Kaynakları Bölge Yönetici Serkan Atan’ın koordinasyonu ve Öğr. Gör. Ahmet Güneş, Öğr. Gör. Alparslan Oğuz, Öğr. Gör. Sonay Satır ve Öğr. Gör. Emrah Kahraman refakatinde gerçekleştirilen ve 100 öğrencinin katıldığı gezi programında ilk olarak öğrencilere İş sağlığı ve Güvenliği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Daha sonra lokasyonda idari birim, operasyonel birim ve dinlenme alanlarını gezen öğrenciler, birimlerin çalışma şekilleri hakkında yetkililerden bilgi aldılar.  Gezi esnasında öğrencilere sektör hakkında eğitim verilirken sektörde kullanılan teknolojiler hakkında bilgilendirme de yapıldı.