Elektrik-Elektronik Kulübünden Karadiğin İÖ’ye Ziyaret

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Kulübü, geçtiğimiz yıl başlattıkları köy okullarına ziyaret çerçevesinde Karadiğin İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Merkeze Bağlı Karadiğin İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrencilerle bir araya gelen kulüp üyeleri, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra oyun ve müzik aktiviteleri ile öğrencilerin eğlence dolu dakikalar geçirmesini sağladı. Etkinliğin sonunda kulüp üyeleri,  öğrencilere kitap, kırtasiye ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Elektrik Elektronik Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Akaltun, etkinliğin ana temasının köy okullarında okuyan öğrencilere maddi ve manevi destekte bulunarak, onların sorunlarını en aza indirmek, ihtiyaçlarını karşılayabilmek olduğunu ifade ederek, “Bu sayede öğrencilerimize yardım etme, duyarlı birey olma duygularını aşılıyoruz” dedi.