Prof. Dr. Anderson’dan Rektörümüze Ziyaret

Texas Tech Üniversitesi Çevre Toksikolojisi ve İnsan Sağlığı Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Todd Alan Anderson Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Etem Osma’nın da katıldığı ziyarette, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Etem Osma’nın hazırlamış olduğu “Günümüzün Çevre Sorunları ile Çevre Toksikolojisi Üzerine Yeni Yaklaşımlar ve Yöntemler” adlı projesi kapsamında Üniversitemize geldiğini belirten Prof. Dr. Anderson, çevre toksikolojisi, çevre sorunları ve küresel ısınma konularında üniversitemizin akademisyenlerine  ve  lisansüstü öğrencilerine seminer vereceğini ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Todd Alan Anderson’a çalışmalarında başarılar diledi.

(EÜ-27.07.2015) – (ET-24.07.2015)