Prof. Dr. Recep Polat Rektör Yardımcılığı Görevine Getirildi

Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat getirilirken, Prof. Dr. Polat’tan boşalan Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Ali Sülün atandı.

Polat’ın Rektör Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı ilk devir-teslim programı Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversitemiz Üst Yönetimi ve öğretim elemanlarının katıldığı programda Prof. Dr. Recep Polat’a Eğitim Fakültesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Rektörümüz, Fakültenin yeni dekanı Prof. Dr. Ali Sülün’e yeni görevinde başarılar diledi. Program karşılıklı çiçek ve hediye takdimi ile sona erdi.

Rektörlük Binasında düzenlenen törende ise Prof. Dr. Recep Polat’a Rektör Yardımcılığı görevinde başarılar dileyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Polat’ın yeni görevinde başarılı işlere imza atacağını belirtti.