Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Üniversitemiz Kurucu Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz son yolculuğuna uğurlandı.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen cenaze törenine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Atatürk Üniversitesi ve üniversitemiz öğretim elemanları, idari personel ve Sütbeyaz’ın yakınları katıldı.

Cenaze töreninde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz’n ağabeyi Prof. Dr. Yavuz Sütbeyaz bir konuşma yaptı.

Sütbeyaz’ın cenazesi, öğle namazını müteakip Narmanlı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verildi.