Refahiye MYO, E-Rail Proje Kapanış Toplantısına Katıldı

2014 yılında başlatılan,  Demiryolu Yapım ve Bakım Personeli için müfredat geliştirilmesi ile e-öğrenme modüllerinin oluşturulmasını amaçlayan ve üniversitemiz Refahiye Meslek Yüksekokulunun ortakları arasında bulunduğu e-RAİL Projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir Alsancak Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen kapanış toplantısına Refahiye Meslek Yüksekokulu adına öğretim görevlileri Çiğdem Albayrak, Harun Akoğuz, Mehmet Dalgakıran ve Sedat Turan katıldı. Sektör temsilcileri ve çalışanlarının bir araya gelme fırsatı bulduğu toplantıda, proje ortakları yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Proje kapsamında gerçekleştirilen pilot kurs katılımcılarına sertifikalarının dağıtıldığı etkinlik kapanış kokteyli ile sona erdi.