Refahiye MYO’dan PTT’ye Teknik Gezi

Üniversitemiz Refahiye Meslek Yüksekokulu Posta Hizmetleri Programı Öğrencileri  Erzincan PTT İl Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi.

Refahiye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Önder Sakal, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Recep Macit ve PTT Eğitim Müdürlüğü görevlilerinden Uzman İbrahim Yıldız’ın denetiminde gerçekleştirilen gezide öğrencilerinin PTT birimleri ve süreçleri hakkında bilgi alması amaçlandı.

PTT Başmüdürü Mustafa Beşli’nin sunumuyla PTT çalışmaları hakkında bilgi sahibi olan öğrencilere posta işleme merkezinde ayrım, sevk ve dağıtım eğitimi verildi. Gezinin üçüncü aşamasında PTT Eğitim Müdürlüğünde kurum faaliyetleri hakkında bilgilendirilen öğrencilere, ayrıca “Parasal Posta Hizmetleri” konusunda uygulamalı eğitim verildi. Gezi Yalnızbağ Yerleşkesine yapılan ziyaretle sonlandırıldı.

Teknik gezinin ilerleyen zamanlarda tekrar edilmesi amaçlanılıyor.