Rektör Çapoğlu 1.’lik Elde Eden Öğrencileri Kabul Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erciyes Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası ERU Mekatron Robot Yarışmasında 1.’lik elde eden Robot Teknolojileri ve Kullanımı Kulübü Öğrencilerini kabul etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarete Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Polat, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Recep Öz, Dr. Öğr. Üyesi Vehbi Aytekin Sanalan, Dr. Öğr. Üyesi Elif Taşlıbeyaz, Arş. Gör. Önder Yıldırım ve öğrenciler katıldı. Elde edilen başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kulüp üyeleri de, 7-8 Nisan tarihlerinde üniversitemizin ev sahipliğinde geniş bir katılımla düzenlenecek olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Robot Yarışması hakkında Rektörümüze bilgi verirken, ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Çapoğlu tarafından öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu.