Rektörümüz Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Basını ile bir araya geldi.

Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen buluşma toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Üniversitemiz Üst Yönetimi ve basın mensupları katıldı. Toplantıda basın mensuplarına Üniversitemizin 10. Kuruluş Yıldönümü kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgiler aktaran Rektör Çapoğlu, etkinlikler kapsamında konferans, sergi, sempozyum, kongre başta olmak üzere birçok etkinlik düzenleneceğini ifade etti.  Üniversitemizin 10 yıllık gelişimi hakkında istatistiki bilgiler aktaran Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, “Kuruluşumuzdan bu yana geçirdiğimiz aşamaları ve vardığımız hedefleri hep birlikte bu sene paylaşacağız. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kuruluşunun 10. Yılını yoğun bir etkinlik programı ile kutlanacaktır” dedi.

Programın sonunda basın mensuplarından gelen soruları cevaplayan Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, basın mensuplarına bu yıl faaliyete giren Sosyal Tesisleri gezdirerek, tesisler hakkında bilgiler verdi.