Rektörümüz Çayırlı MYO’yu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Çayırlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, birim ziyaretleri ve paylaşım toplantıları kapsamında Çayırlı Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

Çayırlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cemalettin Alp ve akademik ve idari personel tarafından karşılanan Rektörümüz Prof. Dr. Çapoğlu,  Yrd. Doç. Dr. Alp’ten Yüksekokulun son durumu, sorunları, beklenti ve hedefleri hakkında bilgi aldı. Rektör Çapoğlu, Yrd. Doç. Dr. Alp tarafından, müdürlük makamında okulun bugüne kadar ki çalışmaları, mevcut sorunları ve çözüm önerileri ile hedef ve beklentilerine ilişkin yapılan sunum ardından Yüksekokulun laboratuvar, kütüphane ve dersliklerinde incelemelerde bulundu, görevli akademik ve idari personele de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İncelemeleri sırasında öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, geleceklerini belirlemenin aynı zamanda öğrencilerin kendi ellerinde olduğunu belirtip, bunun için mevcut imkanları en üst verimlilikle değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Yüksekokulun çeşitli birimlerindeki incelemelerinin ardından konferans salonunda, okul yönetimince hazırlanan söyleşi programında öğrencilerle bir araya gelerek onların taleplerini dinleyip çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. Öğrencilerden varsa sorunlarını dile getirmelerini isteyen Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, “Sizler ne kadar iyi yetişirseniz Türkiye o kadar müreffeh olacaktır. Gelecek nesillerimizi sizler şekillendireceksiniz, geleceğinizi belirlemek sizin elinizdedir ve bunun için çok çalışmalı, masalarınıza alın terinizi akıtmalısınız” dedi. Sosyal imkanları az olan yerlerde eldeki mevcut imkanların en iyi şekilde değerlendirilerek avantaja dönüştürülmesi gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Çapoğlu, “Buradaki çalışmaları son derece önemsiyoruz, varsa sorunlarınızı, önerilerinizi dile getirmelisiniz. Sosyal faaliyetlerinizi, projelerinizi planlayın bizler destekleyelim. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, başarılı bir yıl geçirmenizi diliyorum” dedi.