Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğrencilere yönelik paylaşım toplantıları düzenledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu öğrencilerle buluştu. Üniversitemizin çeşitli birimlerinde eğitim gören öğrencilerle gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük, birim yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Çapoğlu, öğrencilerin sorunlarını, taleplerini ve görüşlerini belirlemek amacıyla daha önce e-anket düzenlendiğini anımsatarak, öğrencileri yüz yüze dinlemek istediklerini dile getirdi.

Rektör Çapoğlu’na ve üniversitemiz yönetimine teşekkür eden öğrenciler, sorunlarını ve taleplerini Rektör Çapoğlu’na iletti.