Rektörümüzden Prof. Dr. Yılmaz’a Teşekkür Belgesi

Üniversitemizin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının projelendirilmesine katkı sağlayan Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Prof. Dr. Yılmaz’ın, Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesinin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının projelendirilmesi ve uygulama aşamalarında değerli katkılarda bulunduğunu belirterek, “Katkılarınızı unutmamız mümkün değil, kıymetli çalışmalarınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi. Ardından Rektörümüz, Prof. Dr. Yılmaz’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.