Tiyatro Kulübü “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” Oyununu Sahneledi

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü tarafından Haldun Taner’in yazdığı bir hiciv, bir ortaoyunu olan  “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım “ tiyatro oyunu sahnelendi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde sergilenen oyuna Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, üniversitemiz  üst yönetimi, çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı. Yönetmenliğini Şerif Yurt,  Genel Sanat Yönetmenliğini Öğr. Gör.  Hıdır Akkaya, Akademik Danışmanlığını Dr. Öğr. Üys. Serap Uzuner Yurt’un yaptığı oyunda çok sayıda öğrenci görev aldı.

İki perdelik  bir ibret oyunu olan “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım “ tiyatro oyunu 2.Meşrutiyet döneminden 1990’larin başına kadar olan bir zaman diliminde ülkede yaşanan siyasal olaylar ile değişen durum ve insanları Vicdani ve Efruz’un gözünden, nüktedan bir dille anlatıyor.

İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan oyunun sonunda  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu,  öğrencileri tebrik ederek Yönetmen Şerif Yurt’a plaket takdim etti.

“Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım”, 16 Mart tarihlerinde saat 19.00’da Prof. Dr.  Erdoğan BÜYÜKKASAP  Kongre ve Kültür  Merkezinde yeniden sahnelenecek.