Tiyatro Kulübü “Kanlı Nigar ” Oyununu Sahneledi

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü tarafından Sadık Şendil’in yazdığı iki perdelik seyirlik bir oyun olan “ Kanlı Nigar” tiyatro oyunu sahnelendi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde sergilenen oyuna Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Polat, akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. Yönetmenliğini Öğr. Gör.  Hıdır Akkaya,  Genel Sanat Yönetmenliğini Şerif Yurt, Akademik Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Serap Uzuner Yurt’un yaptığı oyunda çok sayıda öğrenci görev aldı.

Üniversitemiz Tiyatro kulübü tarafından sahnelenen Türk geleneksel tiyatrosunun önemli bir eseri olan kanlı Nigar tiyatro oyunu,  müzikleri ve eğlenceli anlatımı ile izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Evi yanan Nigar karakterinin bulduğu yeni eve mahalli insanların gelmesiyle ortaya çıkan komik hikayeleri anlatan  “Kanlı Nigar” tiyatro oyunu 25 Nisan  saat 19.00’da Prof. Dr.  Erdoğan BÜYÜKKASAP  Kongre ve Kültür  Merkezinde yeniden sahnelenecek.