Üniversite Flamamız Kırgızistan Lenin Zirvesinde Dalgalandı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Yılmaz ÜNAL, Kırgızistan’ın en yüksek zirvelerinden biri olan Lenin zirvesine (7134 m) 20 gün süren çok soğuk ve zorlu hava koşullarına rağmen 9 Ağustos 2015 günü çıkmayı başarmıştır. Türkiye Dağcılık Federasyonu Milli Takım dağcılarımızla birlikte Lenin zirvesine ulaşan Ünal, Üniversitemizin kuruluşunun 10.yıl anısına üniversite flamamız ve şanlı bayrağımızı Kırgızistan Lenin zirvesinde dalgalandırmıştır. Milli dağcımız ÜNAL, daha önceki yıllarda Afrika’nın çatısı sayılan Klimanjaro, İran sınırlarında Orta Doğu’nun en yüksek zirvesi Demavent, Doğu Kafkasya’nın en yüksek zirvesi Gürcistan sınırları içerisinde bulunan Kazbegi, Alp Dağları, Ağrı Dağı’na ve Ülkemizin birçok dağına çok sayıda zirve tırmanışında bulunarak zirvelerde Üniversitemiz ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.