ÜNİVERSİTE-SANAYİ-KAMU İŞBİRLİĞİ BAŞARI ÜÇGENİ PROJESİ 4 MAYIS 2015 TOPLANTISI

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öncülüğünde 2013 yılında başlatılan Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği Başarı Üçgeni Projesi kapsamında 2015 yılı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Erzincan Valisi Süleyman KAHRAMAN, Belediye Başkanı Cemalettin BAŞSOY, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas ÇAPOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan ÖZEL, Prof. Dr. Prof. Dr. Adem BAŞIBÜYÜK, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Abdülkadir ÇOBAN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan ÇELİK Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep POLAT, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem BAYGIN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat NİŞANCI, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih ERTUGAY ile Başarı Üçgeni Projesi çalışma gruplarının temsilcileri katıldı.