Üniversitemiz, Bakü’de Eğitim Fuarına Katıldı

Üniversitemiz, Kafkas Üniversiteler Birliği (KÜNİB) tarafından Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de  düzenlenen KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı’na katıldı.

16-17 Nisan tarihlerinde, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Kafkas Üniversiteler Birliği’nin (KÜNİB) öncülüğünde yurtiçinden ve yurtdışından toplam 30 üniversitenin katılımıyla düzenlenen KÜNİB 2016 Eğitim Fuarı, farklı birçok ülkeden üniversite rektörlerini, üst düzey yöneticileri, devlet adamlarını,  yerli-yabancı medya mensuplarını ve çok sayıda öğrenciyi ağırladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Özel, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Uğurtürk ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden Uzman Nevin Faden Gürbüz’ün   Üniversitemizi temsil ettiği fuarda, üniversitemiz eğitim imkanları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Üniversitemiz standına gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Özel, “Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi” özülküsüne sahip üniversitemizin bu fuar ile amacına bir adım daha yaklaştığını kaydetti. Prof. Dr. Özel, “KÜNİB tarafından düzenlenen eğitim fuarları üniversiteleri ve öğrencileri bir araya getirerek, eğitime büyük katkı sağlıyor” dedi.

(EÜ-20.04.2016)