Üniversitemiz Çalışanlarından Bayırbucak Türkmenlerine 28 Bin TL Yardım

Erzincan Valiliği tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Üniversitemiz çalışanları tarafından 28 bin TL yardım toplandı.

Toplanan bağış makbuzu Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu tarafından Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’a takdim edildi. Valilik Makamında düzenlenen tören ile bağış makbuzunu Vali Kahraman’a takdim eden Rektör Çapoğlu, “Türkmen kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir çalışma yaptık” dedi.

Vali Kahraman da yapılan bağış nedeniyle Rektör Çapoğlu ve Üniversitemiz çalışanlarına teşekkür ederek, Bayırbucak Türkmenlerine yapılan yardım devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Üniversitemiz çalışanları ve öğrencileri tarafından daha önce Bayırbucak Türkmenlerine ayni yardımda bulunmuştu.