Beden Eğitimi ve Spor Özel Yetenek Sınavı Başladı

Üniversitemizde  Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi- Spor Yöneticiliği Bölümleri özel yetenek sınavlarının ilk etabı başladı.

Branş ile beceri ve koordinasyon sınavları olmak üzere iki aşamada yapılacak özel yetenek sınavına  toplam 482 aday başvuru yaptı. Atletizm(uzun atlama), atletizm (gülle atma),  güreş, badminton, futbol, atıcılık, yüzme, taekwondo, tenis, hentbol, voleybol ve basketbol olmak üzere 12 branşta gerçekleştirilen birinci aşama sınavları  5 gün buyunca devam edecek.

Özel yetenek sınavlarının 1’nci gününde (10.07.2017)atletizm (uzun atlama), atletizm (gülle atma),güreş ve arıcılık;2’inci gününde (11.07.2017) taekwondo, tenis, badminton; 3’üncü gününde (12.07.2017) yüzme, basketbol, futbol; 4’üncü gününde (13.07.2017) voleybol, hentbol sınavları yapılacak. Branş yarışları elemelerini başarıyla geçen adaylar, (15.07.2017) tarihinde koordinasyon sınavlarından oluşan ikinci aşama sınavlarına katılacaklar.