Üniversitemiz “En İyi Sesini” Seçti

Üniversitemiz ve Erzincan Kültür Eğitim Vakfı işbirliği ile bu yıl ilki gerçekleştirilen “Türkülerle Anadolu” Türk Halk Müziği yarışması sonuçlandı.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yarışmanın final gecesine Vali Ali Arslantaş, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, üniversitemiz üst yönetimi, EKEV Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Ağca, Hayırsever İşadamı Hacı Ali Akın, ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülbey Sezgin, kurum ve kuruluş müdürleri, öğretim elemanları, EKEV Yönetim Kurulu Üyeleri, çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

8 yarışmacının “en iyi” olabilmek için ter döktüğü final gecesinde birinciliği Murat Koçak, ikinciliği Nisanur Öktem,  üçüncülüğü de Aybüke Kaban elde etti.

Gecede dereceye girenlere ödülleri takdim edilirken, yarışmanın geleneksel hale getirilmesi temennisinde bulunuldu.