Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı 1. Lige Yükseldi

Üniversitemiz Erkek Hentbol takımı 2. Lig Hentbol Türkiye Şampiyonasını namağlup tamamlayarak 1. Lige yükseldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 4-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya Limak Limra Otelde düzenlenen müsabakalarda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Üniversitemiz Erkek Hentbol Takımı, bütün rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi. Bu sonuçlarla namağlup olarak 1.Lige yükselen takımımız, Üniversitemize ve ilimize büyük bir gurur yaşattı.

İl kez turnuvaya katılan Bayan Hentbol Takımımız ise turnuvayı 4. sırada tamamladı.