Üniversitemiz Öğrencileri Muaythai Türkiye Şampiyonu Oldu

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 2018 yılı Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonasında Üniversitemiz Öğrencileri Türkiye  Şampiyonu olarak Üniversitemize “En Teknik Üniversite” ödülü getirdiler.

Antalya’nın Alanya İlçesinde Water Planet Hotel Aquapark’ta 21-27 Nisan 2018 düzenlenen ve 53 üniversiteden yaklaşık 500’e yakın sporcunun katılım ile gerçekleştirilen Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonasında Üniversitemiz öğrencilerinden Remzi Akgül (81 Kg), Emrullah Güneş (57 Kg) Türkiye Şampiyonu olurken İbrahim

Dağdelen de Türkiye ikincisi oldu.  Antrenör Selçuk Yener  ve takım sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Eser Ağgön sporcuların şampiyonada büyük mücadele verdiklerini belirterek, şampiyon olan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.