Üniversitemiz UNİTERCİH Tanıtım Fuarı’na katıldı

Üniversitemiz İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde 3-5 Temmuz  2015 tarihleri arasında düzenlenilen UNİTERCİH Tanıtım Fuarı’na katıldı. Devlet ve Vakıf Üniversiteleri ile Meslek Yüksekokulları ve yurtdışından birçok üniversitenin yer aldığı fuarı yaklaşık 50 bin öğrenci ziyaret etti.

Üniversitemiz adına fuara katılan Genel Sekreter Yardımcısı Metin Uğurtürk ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sadi Tapanoğlu Üniversitemizin eğitim imkanları, sosyal ve kültürel olanakları hakkında öğrencileri bilgilendirirken Genel Sekreter  Yardımcımız Metin Uğurtürk,  İstanbul Büyükșehir Belediyesinin Televizyonu canlı yayında katılarak üniversite tercih yapacak öğrencilere Erzincan’ı ve Üniversitemizi anlattı.

Üniversitelerin eğitim ve öğretim olanaklarının tanıtıldığı ve doğru tercihlerin yapılması için rehberlik bilgilerinin de yer aldığı fuar etkinliğinde Üniversitemiz standı,  öğrencilerden büyük ilgi gördü.